BE YOUR BRAND!

Vi har samlet alt under samme tag og tilbyder nu “Full Service Concept”.

Det betyder at vi kan tilbyde alle typer af løsninger, hvor du ønsker at have dit logo i centrum.

Lad os tage en snak og sammen lave en analyse og skabe den røde tråd som passer til din virksomhedsprofil!

 

N

Vores budskab

“Når mennesker mødes laves og afgøres aftaler”

Lad os sammen lave en løsning til din virksomhed

“Og få skabt øjeblikket, hvor du bliver dit varemærke”

Når mennekser mødes og laver forretning

Teknikker udvikles, nye medier fødes, konkurrence spidser til. Måden at kommunikere på får nye forudsætninger og flere lever gennem den digitale verden. Men trods det, så drives over halvdelen af alle virksomheder af at mennesker mødes. For dem er profilering og profilreklame en vigtig kanal. Vi vover endda at påstå, at det er den vigtigste eksponeringsflade for at få dit varemærke ud. Alligevel er der mange som glemmer sit varemærke hjemme, når de møder sine kunder eller potentielle kunder.

En vel gennemtænkt profil efterlader indtryk, bliver husket og påminder om hvem du og din virksomhed er og hvad I står for. Hos Tiger Productions har vi produkterne og ydelserne som forstærker indtrykket og oplevelsen af dit varemærke, til de møder som driver dine forretninger.

Før mødet

Forberedelsen til et møde, er den samme, som du ville gøre før en stor fest eller et bryllup. Korrekt påklædning, indstuderede taler og en gave i rette prisklasse er med til at ruste dig til mødet. Du kan også skabe opmærksomhed eller opbygge forventninger inden dit møde eller kundevent, ved at inkludere et profilprodukt i indbydelsen.

Under mødet

Tænk hvis dine medarbejdere klædte sig i firmaets farver og var identiske med varemærket ind i rygmarven, så man kunne se det i blikket. Tænk om dine kollegaer bar varemærket overalt og hele tiden. Uanset om mødet er på kontoret eller ude i byen. Med vores arbejdsmodel: Full Service Concept, skaber vi unikke designløsninger og finder din virksomheds vigtigste eksponeringsområde.

Efter mødet

Efter et møde, har du skabt en relation. Relationer er meget værd, og du er nødt til at sikre, at de holdes i live af nye møder og andre muligheder for kontakt og relationsskabende situationer. Gaver kan være givende i relationer, og det gælder om at finde de små perler, der skaber en positiv sammenhæng mellem dig og det mærke, du repræsenterer

Vil du være mere synlig?

Vi hjælper med bl.a. med følgende:

Gaver/promotion: Produkter der bruges som gave i etablerede relationer, som f.eks. julegaver eller jubilæumsgaver til medarbejdere og kunder, eller som tak for en god ordre eller et godt samarbejde.

Profiltøj: Jakker, trøjer, huer, tasker og andre tekstilprodukter, som fungerer både som arbejdstøj og som gaver til personale og ansatte. Eller til brug på arbejdet, i hverdagen eller ved specielle events og møder.

Erhvervsbeklædning: Arbejdsjakker, arbejdsbukser, med og uden refleks. Fleece, hættetrøjer, t-shirts, undertøj.

Dress Code: Tøj til virksomheder med dress code f.eks på kontoret, i butikken, hotellet og konferencen. Klassisk og stilrent.

Skilte/plakater/visitkort/beachflag: Visitkortet er dit ansigt ud ad til. Det gælder i alt fra mødet med dine nye kunder til nuværende forretningsforbindelser. Ønsker du skilte foran butikken eller beachflag så klarer vi også dette.

Merchandise: Ønsker du kuglepenne, kaffekop, USB stik med dit eget logo, så klarer vi også det. Kun fantasien sætter grænser her, vi kan levere ALT med dit logo på.

Ønsker du at høre mere, og hjælp til at styrke dit brand, så kontakt os. Vi kommer gerne forbi til et uforpligtet møde.

Full Service Concept

Vi er officiel partner med Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj og profilreklame. Derfor har kan vi også tilbyde et helhedskoncept med dine profilprodukter. Vi hjælper dig med alt, fra første skitse og hele vejen til levering og efterservice. Det betyder ikke noget om du har en mindre lokal virksomhed eller en stor international, vi tilpasser os dine behov og dine ønsker, så du får en profil, der passer til dig.

1. Analyse

Det første vi gør er at komme ud til dig og præsentere os og vores koncept. Vi viser eksempler på, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder ved at give inspiration og ideer til profilering. Vi modtager alle relevante oplysninger, vi har brug for, for at kunne opfylde præcis dine ønsker og forventninger. Det kan være alt fra en allerede eksisterende grafisk identitet og koncept til tidsrammer og målgrupper.

2. Idé og konkretisering

Nogle gange kan det være svært på forhånd at vide, hvad man gerne vil have, og hvordan det rent faktisk skal se ud. For at gøre det så klart som muligt for dig, vil vi ud til dig og gennemgå vores katalog og vise nogle vareprøver. Vi visualiserer en helhed ved skitser, designforslag, applikationsløsninger, farver samt materialeprøver. Så gennemfører vi en størrelsesprøvning af vores tøjsortiment, afstemmer forventninger og ændrer inden du tager den endelige beslutning.

3. Indkøb og produktion

Planlægning af profilindkøb kan være en vanskelig opgave, især hvis man ikke tidligere har købt disse typer produkter. Efter at have hjulpet mange virksomheder med deres profilindkøb, har vi en stor erfaring. Tilsammen udfærdiger vi en kosteffektiv og praktisk strategi for indkøbet. Vi finder ud af, hvilke produkter som bør lagerføres og hvilke, som skal tilkøbes efter ordre. Vi udfører også kvalitetskontrol for at sikre, at alt er som bestilt.

4. Logistik

Vores Full Service Concept indbefatter en optimal logistikstyring, som naturligvis tilpasses dine ønsker. Du behøver blot at informere om, hvad der skal leveres og hvor, så sikre vi, at det kommer til rette adresse. Ud over selve transporten tilbyder vi også lagerløsning og pakning/indpakning. Vort mål er, at det skal være så smidigt som muligt for dig at bestille produkter hos os.

5. Efterservice

Full Service Concept. Fra start til slut. Vores service fortsætter, selv når alt er leveret. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp omkring garantier, klager, tilføjelser eller andre spørgsmål.

Styrk profilen!

Kontakt os allerede i dag
Share This