Om os
Holdet bag
Tiger Productions IVS
mem_casper2
Casper Stelzner
BE YOUR BRAND, SPORT
mem_jeppe
Jeppe Holm
BE YOUR BRAND, SPORT
mem_mads
Mads Rasmussen
PRINT, FILM
Faaborg virksomhed med gang i...
BE YOUR BRAND
BE YOUR BRAND

Øjeblikket, når du bliver dit varemærke! Det er vores kundeløfte og det vi arbejder efter. Det sker før, under og efter dine møder. Det er visitkortet du har i lommen, skiltet der hænger på facaden, hjemmesiden dine kunder besøger, filmen der bliver delt på facebook, logoet der går igen på alle dine produkter, banneret der hænger på din messestand. Kort sagt ALT der gør du bliver dit varemærke!

Vores kunder er de vigtigste. For os er det et samarbejde. Vi skal sammen finde den bedste og mest tilfredsstillende løsning, så vi opnår det bedste resultat.

Vi har kort leveringstid og sætter altid realistiske deadlines.

Vi er et ungt team og en ung virksomhed – Vi laver ikke hurtige beslutninger, vi laver de rigtige beslutninger – dem der passer til dig og din virksomhed.

Vi har et dejligt hus på Markedspladsen i Faaborg. Hvor vi har egen produktion og lækre lokaler. Du er altid velkommen til at besøge os, men vi vil ligeså gerne ud og besøge dig og dit varemærke.

Er du nysgerrig? Det er vi – og vi vil gerne høre fra dig. Så kontakt os endelig så vi kan sørge for at du kommer til at leve efter mottoet BE YOUR BRAND.

Med venlig hilsen

Casper, Jeppe og Mads

BE YOUR BRAND
Øjeblikket, når du bliver dit varemærke!
Den tager kun 1 minut at se!
Vores historie
Alle virksomheder starter et sted. Vi startede på et værtshus!

1. November 2013
Møde over en juleøl
Jeppe og Mads møder tilfældigvis hinanden på det lokale værtshus Heimdal. Snakken falder på arbejde. Jeppe havde en drøm om på et tidspunkt, at starte sin egen virksomhed hvor han kunne lave tryk på t-shirts. Mads havde på det tidspunkt en enkeltmandsvirksomhed hvor han lavede lidt grafisk arbejde, men ville gerne lave mere. Hele aftenen jokede begge med at “vi køber sgu en trykmaskine og starter vores egen”.
Februar 2014
Skal vi starte det firma eller hvad?
I februar møder vi hinanden igen. Og snakken falder igen på start af det firma, så vi kunne lave tryk på t-shirts. Vi undersøger markedet for at finde den rigtige trykmaskine. Vi kontakter et firma, som Jeppe vidste kunne levere dem. Pengene var nærmest ikke eksisterende så vi ville helst købe den brugt. Firmaet oplyste at det skete næsten aldrig de fik nogle brugte maskiner ind, men ringede dog efter et par dage at nu skulle vi slå til. Maskinen kostede 12.000 kr. – Vi blev enige om at skyde hver 6000kr i firmaet så vi kunne købe maskinen. Nu skulle alt det praktiske på plads.
Marts 2014
Praktisk arbejde
Hele marts måned gik med at få det praktiske på plads. Hvad gør vi med regnskab? Hvordan opretter vi overhovedet et firma? Hvad gør vi hvis vi bliver uvenner? Alt det fik vi på plads i marts. Alt dette gjorde vi samtidig med vi havde vores normale arbejde. Jeppe ved Hjemly og Mads ved Electrolux. Og hvorfor så Tiger Productions? – Jo, Mads havde et enkeltmandsfirma, som hed Tiger Productions, så det var lettest at tage det navn og bruge det logo, for så skulle vi ikke bruge lang tid på at tænke over et nyt navn og nyt logo!
+