Bannere

Skal du bruge hjælp?

Uanset om du skal bruge hjælp til bestilling eller opsætning så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på tlf. 811 49 666 eller sende os en mail på info@tiger-productions.dk

Bannere til alle formål!

Bannere kan du bruger overalt og til mange forskellige formål. Derfor er det også meget forskelligt hvilke krav man har til sit banner, hvor stort det skal være og hvilke type det skal være. Det vigtigste er, at det budskab du har bliver præsenteret på den bedste måde.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Stofbannere er det mest klassiske banner. Det er lavet i tæt og kraftig kvalitet og er naturligvis trykt på stof. Stoffet suger lidt mere farve end de andre bannertyper vi har. Printet vil derfor fremstå lidt mat i forhold til de andre. Bemærk at et stofbanner kan strække sig ca. 2 cm.

Presenningsbanner har kvalitet som en voksdug. Den tåler derfor også vejr og vind bedre. Overfladen gør det nemt at tørre over med en våd klud så det er nemmere at genbruge. Lys bagfra vil ikke påvirke det, da det fungere ligesom mørklægningsgardiner.

Stilladsbannere har små huller, som man ikke kan se på afstand. De gør, at vinden kan trænge igennem, så banneret fungere bedre i vinden, men bliver hængende samme sted, så man hele tiden kan se budskabet.

Bestil direkte online

Du kan bestille denne tryksag direkte fra vores online tryksagsshop. Klik på linket herunder, så kan du med det samme se din pris samt se hvilke muligheder der er for at sammensætte din tryksag.

+200000
Tryksager
+40
ton papir
+300
Glade kunder
Bestil selv dine tryksager på
TigerPrint.dk
Er du typen der gerne selv vil sidde og taste din bestilling af tryksager. Den der gerne vil sidde og nørde lidt med valg af papir – eller bare gerne vil have et hurtigt overslag på hvad en tryksag koster?

Så er www.tigerprint.dk løsningen til dig!

Her kan du selv sidde og taste din bestilling. Vi har lavet et udvalg af de mest populære tryksager, som du kan sidde og bestille direkte fra sofaen eller skrivebordet. Du kan selv sidde og vælge papir og se hvordan det påvirker prisen på din tryksag – Når du er klar uploader du din trykklare fil, indtaster dine oplysninger og bagefter modtager du en mail fra os med info om hvordan vi sender tryksagen til dig. Det er da let!