brevpapir

Skal du bruge hjælp?

Uanset om du skal bruge hjælp til bestilling eller opsætning så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på tlf. 811 49 666 eller sende os en mail på info@tiger-productions.dk

Husk branding på dit papir!

Det er vigtigt firmaets logoer er på tøjet, men det er ligeså vigtigt det også er på jeres brevpapir. Sammen med andre af vores produkter som kuglepenne og visitkort skal det være med til at huske kunderne på, hvem jeres virksomhed er og hvad i står for. Uanset om du sender et tilbud, en regning eller noget helt andet så er det vigtigt i har tænkt over hvordan de skal opfatte jeres virksomhed.

Hvilke muligheder er der?

Her hos os får du brevpapir med fuldt farvetryk. Det gør at jeres logo fremstår så flot som muligt. Du kan også vælge at få det trykt i sort/hvid. Vi trykker dit brevpapir på 100g papir i stedet for 80 eller 90g. På den måde viser du også, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af det, du sender ud af huset.

Bestil direkte online

Du kan bestille denne tryksag direkte fra vores online tryksagsshop. Klik på linket herunder, så kan du med det samme se din pris samt se hvilke muligheder der er for at sammensætte din tryksag.

+200000
Tryksager
+40
ton papir
+300
Glade kunder
Bestil selv dine tryksager på
TigerPrint.dk
Er du typen der gerne selv vil sidde og taste din bestilling af tryksager. Den der gerne vil sidde og nørde lidt med valg af papir – eller bare gerne vil have et hurtigt overslag på hvad en tryksag koster?

Så er www.tigerprint.dk løsningen til dig!

Her kan du selv sidde og taste din bestilling. Vi har lavet et udvalg af de mest populære tryksager, som du kan sidde og bestille direkte fra sofaen eller skrivebordet. Du kan selv sidde og vælge papir og se hvordan det påvirker prisen på din tryksag – Når du er klar uploader du din trykklare fil, indtaster dine oplysninger og bagefter modtager du en mail fra os med info om hvordan vi sender tryksagen til dig. Det er da let!