Full Service Concept til sportsklubber!

“We wanna’ be the best of the little ones”

Hos os finder du ikke et kæmpe udvalg af mærker. Vi forsøger ikke at blive forhandler af de store brands, men vi vil være de bedste indenfor de sportsgrene som vi operere i.

Lige nu er det: Håndbold, fodbold, basket, tennis, golf, cykling og løb.

Vores priser er sammenlignelige med andre markedsudbydere. Vores kvaliteter er i den højeste ende, brugere af vores produkter er bl.a. Skive FH, Faaborg ØH samt det Tyske og Svenske håndboldlandshold.

Vi har levering på ca. 72 timer på stort set alle vores sportsartikler.

Personlig erfaring

Jeppe står for den daglige kontakt med Tiger | Sport. Han har mange års erfaring med sport, og kender vigtigheden af at tingene fungere, og at aftaler overholdes. Han vil være klubbens kontaktperson. Når I ringer til Tiger | Sport er det direkte kontakt, ingen mellemled.

“Jeg har arbejdet 5 år ved Sportmaster Faaborg hvor jeg har stået for teamsport på Fyn. Jeg ved hvilke mærker der har svært ved at levere, og hvor svært det er at lave en aftale. Jeg tilbyder kun noget jeg ved at vi kan stå inde for. Ud over at være partner i Tiger Productions spiller jeg i dag håndbold på 3. Div. Jeg har tidligere spillet 1. Division, og trænet U18 liga. Jeg lever og ånder for sport, og derfor ved jeg hvor vigtigt det er at din klub har en ordentlig aftale på plads, omkring alt det udstyr i bruger” – Jeppe Holm

Derfor finder du også kun mærker ved os, som vi kan stå 100% inde for. Vi har ikke mange forskellige mærker til hver sportsgren. Til gengæld har vi nogle få mærker, som vi ved leverer den bedste kvalitet og har den bedste leveringstid.

Jeppe Holm

Jeppe Holm

Rådgiver: Tiger | Sport, Be Your Brand

KlubShop

Vi ved det kan være et kæmpe arbejde for klubber at bestille klubtøj til medlemmerne. Derfor vil vi gerne lette det arbejde, så klubben kan bruge tid på sine medlemmer i stedet for tung administration.

Derfor har vi udviklet et KlubShop system.

Det er dejlig simpelt. Vi starter med at finde den rette kollektion til klubben. Derefter bliver klubben oprettet i vores online shopsystem. Derefter får klubben udleveret en masse KlubKort hvor der står en kode på.

Det eneste medlemmet skal gøre nu er, at besøge www.tigerklubshop.dk – oprette en ny bruger konto og indtaste klubkoden i VIP feltet. Derefter får man adgang til klubbens kollektion og kan i ro og mag sidde derhjemme og ordne sin tøj bestilling.

Hver gang klubbens medlemmer handler i deres KlubShop optjener klubben en bonus.

Alt efter hvilken aftale klubben har lavet med os får klubbens medlemmer en rabat sats på www.tigersportshop.dk

Er du blevet nysgerrig?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for din klub. Så kontakt os allerede i dag.

Share This